Cuisson Butternut Soupe
Cuisson Butternut Soupe. Puree soup using an immersion blender. Versez ensuite de l'eau de même niveau que la préparation.
Stir to combine, then bring to a simmer over medium heat. In a large microwave safe dish combine squash, onions and butter. Melt the butter in a large stockpot set over medium heat, and add the squash, carrots, celery, onions, and garlic.
Préparation : Eplucher le butternut, le couper en deux et retirer la partie filandreuse contenant.
Puree squash, onions and broth in a food processor or blender.
Cuisson de la courge butternut à l'eau. Mais la vraie bonne idée est la suivante : ajoutez deux cuillères à soupe de miel avant de mixer. Au bout de ce délai, incorporez le cube de bouillon émietté, le sel, la muscade et le cumin.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Hector Bailey
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Cuisson Butternut Soupe"
Enregistrer un commentaire